Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Teren De Vanzare Sibiu

Teren De Vanzare Sibiu

0745 633 772 0734 526 991. 149 de terenuri constructii de vanzare in sibiu, judetul sibiu, pe imobiliare.ro.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Totul despre teren de vanzare sibiu, terenuri de vanzare sibiu, terenuri sibiu, vand teren sibiu, inchiriez teren. Teren de constructii ultracentral ,in suprafata de 3.133m ,cu front de 45m la strada intens circulata,situat in. Suprafață teren 1500 mp deschidere 26 m lungime 60 m preț 24000 euro telefon ferit de agenție imibiliara.

Terenuri De Vanzare In Industrial Est Sibiu 2 Anunturi
vizitati articolul complet aici : https://www.imoradar24.ro/terenuri-de-vanzare/sibiu-sibiu/industrial-est
Vanzare terenuri judetul sibiu ({{ nbhits }}) rezultate. Terenuri de vanzare sibiu la preturi avantajoase. Vezi aici ultimele anunțuri cu terenuri de vanzare publicate de către particulari și agenții imobiliare.

Teren de vanzare intravilan zona turnisor sibiu, cu o suprafata de 11.800, lungime de 218 m, latime 55,41 m, procentul de ocupare al terenul.

Anunturi imobiliare de vanzari terenuri in sibiu. Teren central de vanzare in municipiul sibiu. Totul despre teren de vanzare sibiu, terenuri de vanzare sibiu, terenuri sibiu, vand teren sibiu, inchiriez teren.

Terenuri de vanzare sibiu la preturi avantajoase. Aveți un teren de vanzare în sibiu? Profita de preturile avantajoase in sibiu in centru sau spre periferie.

Terenuri De Vanzare Sibiu Vanzari Terenuri Sibiu
vizitati articolul complet aici : https://www.i-imob.ro/terenuri-de-vanzare/sibiu-11752/1
Vezi aici ultimele anunțuri cu terenuri de vanzare publicate de către particulari și agenții imobiliare. Acesta are o suprafata de 5000 mp, utilitati in apropiere si este destinat activitatilor economice si cu caracter industrial pentru cladiri d+s+p+3+m/r, pot max.70%, cut 2,4. Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 15.000 eur.

Teren intravila de vanzare in sibiu zona industriala vest, cu o suprafata de 19817 mp, avand deschidere de 73 ml, acces facil spre autostrad.

Casa individuala cu 6 camere si 500 mp teren stefan cel mare in sibiu. Terenul se afla localizat intre constructii de case. 100% sigur prin garantia de livrare.

Teren 2000 mp de vanzare in sibiu zona gusterita. Terenuri de închiriat în sibiu. Ofera spre vanzare parcele teren intravilan, avize utilitati, p.

Ferma De Vanzare In Judetul Sibiu Cu 207 Ha Teren Comasat 100
vizitati articolul complet aici : https://www.sigma-imob.ro/listing/ferma-de-vanzare-in-judetul-sibiu-cu-200-ha-teren/
Aceasta investitie este 100% profitabila ndash; Casa individuala cu 6 camere si 500 mp teren stefan cel mare in sibiu. Teren central de vanzare in municipiul sibiu.

Terenuri de vanzare sibiu la preturi avantajoase.

Acesta are o suprafata de 5000 mp, utilitati in apropiere si este destinat activitatilor economice si cu caracter industrial pentru cladiri d+s+p+3+m/r, pot max.70%, cut 2,4. Totul despre teren de vanzare sibiu, terenuri de vanzare sibiu, terenuri sibiu, vand teren sibiu, inchiriez teren. 149 de terenuri constructii de vanzare in sibiu, judetul sibiu, pe imobiliare.ro.

Post a Comment for "Teren De Vanzare Sibiu"