Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Teren Intravilan De Vanzare

Teren Intravilan De Vanzare

Teren intravilan pentru constructii aproape de oras. Terenul propus spre vanzare este situat in iasi , zona copou (copou) este intravilan si are o suprafata de 450 mp.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Lotul este amplasat in comuna brebu. Terenul are front stradal de 47 mp și se află pe o. Anunturi imobiliare > terenuri de vanzare in oradea, bihor | suprafata (mp):

Teren Intravilan De Vanzare In Sebes Drumul Petrestiului P11782
vizitati articolul complet aici : https://www.taboo.ro/anunturi-imobiliare/de-vanzare/terenuri/judetul-alba/sebes/drumul-petrestiului/teren-de-vanzare-drumul-petrestiului-sebes-pid-3682
Teren intravilan de vanzare persoana fizica vand teren intravilan,zona campului, aproape de terenul de fotbal. Teren intravilan pentru constructii aproape de oras. Terenuri de închiriat în valea doftanei.

Terenul are front stradal de 47 mp și se află pe o.

Pretul pentru acest teren intravilan de vanzare este de 15 euro/mp agentia imobiliara d`art imob va propune un teren intravilan de vanzare situat pe strada facliei din oradea. Teren intravilan in orasul seini, in suprafata de 23700 mp, cu deschidere la doua drumuri (neamenajate), latime 92 m, cu posibilitate parcelare pentru construire case.pret 5 euro/mp, negociabil. Teren intravilan de vanzare persoana fizica vand teren intravilan,zona campului, aproape de terenul de fotbal.

489 likes · 18 talking about this. Teren intravilan de vanzare persoana fizica vand teren intravilan,zona campului, aproape de terenul de fotbal. Terenul este intravilan, situat la o distanta aproximativa de 100 de m fata de drumul principal din gulia.

Terenuri De Vanzare Lajumate Ro Anunturi Gratuite
vizitati articolul complet aici : https://lajumate.ro/anunturi_terenuri.html
Teren intravilan in orasul seini, in suprafata de 23700 mp, cu deschidere la doua drumuri (neamenajate), latime 92 m, cu posibilitate parcelare pentru construire case.pret 5 euro/mp, negociabil. Terenuri de închiriat în valea doftanei. Platinium estate va propune spre vanzare un teren intravilan de 1440mp in comuna mosnita noua.

Licitatie cladire service auto cu teren intravilan royal insolv i.p.u.r.l., in calitate de lichidator judiciar al debitoarei auto tehnic s.r.l.

Teren intravilan de vanzare locatie: Pe storia.ro vei gasi 736 terenuri de vanzare, dar si multe alte oferte pentru terenuri de inchiriat, apartamente, case, camere, spatii comerciale, birouri, depozite, garaje de vanzare si de inchiriat. Anunturi imobiliare > terenuri de vanzare in oradea, bihor | suprafata (mp):

Teren intravilan de vanzare persoana fizica vand teren intravilan,zona campului, aproape de terenul de fotbal. Vezi pe harta aiton, cluj. Inconjurat de padure, terenul este foarte usor accesibil pe un drum de servitute cu acces din soseaua principala.

Teren Intravilan Constructii De Vanzare In Sibiu Cristian Cu Puz New Concept Living 6187
vizitati articolul complet aici : https://www.newconceptliving.ro/teren-de-vanzare-cristian-sibiu-6122.html
Licitatie cladire service auto cu teren intravilan royal insolv i.p.u.r.l., in calitate de lichidator judiciar al debitoarei auto tehnic s.r.l. Vand teren intravilan,1294mp, frontal 19 m,utilitati,apa,gaz,curent, teren drept,comuna aiton,judetul cluj. Vanzare teren intravilan, comuna miroslava, iași.

Pretul pentru acest teren intravilan de vanzare este de 15 euro/mp agentia imobiliara d`art imob va propune un teren intravilan de vanzare situat pe strada facliei din oradea.

In imediata apropiere se regasesc urmatoarele utilitati: Propertylab vă propune spre vânzare un teren aflat în localitatea păuliș cu o suprafață de 2520 mp. Inconjurat de padure, terenul este foarte usor accesibil pe un drum de servitute cu acces din soseaua principala.

Post a Comment for "Teren Intravilan De Vanzare"