Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Anaf Tulcea Lista Datornici

Anaf Tulcea Lista Datornici

Începând cu 2016, pe lista anaf se vor regăsi și debitorii persoane fizice, nu doar persoanele juridice, ca până acum. Autoritatea nationala de administratie fiscala (anaf) a decis, joi, ca persoanele care au la randul lor de recuperat bani de la stat nu.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Autoritatea nationala de administratie fiscala (anaf) a decis, joi, ca persoanele care au la randul lor de recuperat bani de la stat nu. Ieri, anaf a publicat lista cu 187.230 contribuabili persoane fizice, care au restanţe fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016. Nume celebre din prahova pe lista anaf a datornicilor la bugetul de stat.

Autoturisme Bmw și Mercedes La Prețuri Avantajoase Licitație Anaf Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/stiri/autoturisme-bmw-si-mercedes-la-preturi-avantajoase-anaf-organizeaza-licitatie-cat-costa-un-mercedes-ml-2328277
Lista datornici anaf 2018 actualizată. Începând cu 2016, pe lista anaf se vor regăsi și debitorii persoane fizice, nu doar persoanele juridice, ca până acum. Numele celor care au datorii mai mari de 100 de lei vor fi făcute publice.

In urma finalizarii controlului, autoritatea a constatat ca datele personale au.

Mii de timişoreni pe lista „ruşinii de la anaf. Salvaresalvați lista mari datornici anaf pentru mai târziu. Lista neagră cuprinde aproape 145.000 de contribuabili mici şi instituţii publice cu restanţe mai mari de 10.000 de lei.

În mai 2016, anaf a publicat lista cu datornicii persoane fizice, cu restanţe de peste 1.500 lei la 31 martie, fiind înregistraţi 187.230 debitori, care aveau de plată 3,4 miliarde lei, inclusiv din activităţi independente sau profesii libere. Lista datornici anaf 2018 a fost publicată pe site azi 07.06.2018. Pe listă se află și oana management.

Autoturisme Bmw și Mercedes La Prețuri Avantajoase Licitație Anaf Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/stiri/autoturisme-bmw-si-mercedes-la-preturi-avantajoase-anaf-organizeaza-licitatie-cat-costa-un-mercedes-ml-2328277
Potrivit acesteia, cei mai mari datornici la stat au obligații fiscale restante foarte mari, de ordinul zecilor sau chiar sutelor de milioane de lei. Mfp facilitează înregistrarea contribuabililor în spaţiul privat virtual (spv). Începând cu 2016, pe lista anaf se vor regăsi și debitorii persoane fizice, nu doar persoanele juridice, ca până acum.

Peste 11.000 de persoane fizice, cu datorii de peste 14 miliarde lei în total, la 31 martie, ar urma să primească decizii de impunere de la anaf.

Fiscul a aprobat prin ordinul nr. Agenția națională de administrare fiscală a publicat săptămâna trecută lista cu micii datornici la bugetul general consolidat, din care reiese că 144.829 de contribuabili mici și instituții publice aveau restanțe mai mari. În viitorul apropiat, numai companiile vor mai apărea pe listele datornicilor la fisc, prevede un proiect de lege care a trecut deja de senat și care urmează să ajungă la votul decisiv al camerei deputaților, cu propunere de adoptare.

Numele celor care au datorii mai mari de 100 de lei vor fi făcute publice. Sunt 187.230 de persoane în această situaţie. Anaf a publicat lista cu toate persoanele fizice cu datorii de peste 1.500 de lei.

Update2 Dmhi Mangalia Ameropa Grains Tomini Trading Romar Shipping Agency Contribuabili Din Constanța Pe Lista Datornicilor Anaf Document
vizitati articolul complet aici : https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/deschidere-editie/dmhi-mangalia-ameropa-grains-tomini-trading-romar-shipping-agency-contribuabili-din-constanta-pe-lista-datornicilor-anaf-document-592488.html
Anaf a publicat lista cu toate persoanele fizice cu datorii de peste 1.500 de lei. Lista datornici anaf 2018 a fost publicată pe site azi 07.06.2018. Așa se explică faptul că pe primele locuri apare compania națională a huilei, cu o datorie de peste 5 miliarde de lei la bugetul de stat, la cel al.

De anul acesta, anaf a inclus pe această listă companiile mari și mijlocii aflate în insolvență.

Numele celor care au datorii mai mari de 100 de lei vor fi făcute publice. Fiscul a aprobat prin ordinul nr. În 11 mai, anaf a publicat o nouă listă cu datornici la bugetul de stat și la celelalte bugete publice, care cuprinde 144.829 de contribuabili mici și institutii publice cu restanțe mai mari de 10.000 lei la 31 martie 2016.

Post a Comment for "Anaf Tulcea Lista Datornici"